Cea mai avantajoasa companie de curierat rapid local, national,
international
si transport in sistem "cargo"
Cea mai avantajoasa companie care asigura suport in realizarea
campaniilor de marketing direct
 


Suntem o companie cu capital mixt ce oferim atat servicii de curierat rapid si de transport grupat, cat si suport pentru campaniile de marketing direct, avand experienta pe piata din Romania incepand din anul 2001.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat continuu, fapt reflectat atat in cifra de afaceri, cat si in marirea capacitatii de livrare si a gamei serviciilor oferite, cu precadere in aria serviciilor „premium”. Eforturile noastre au fost rasplatite in 2005 prin ocuparea locului 1 in Topul Camerei de Comert si Industrie, in cadrul categoriei noastre de firme.

Suntem furnizori ai unor diferite tipuri de servicii pentru companii renumite din diverse domenii: banci, companii de leasing, companii farmaceutice, operatori de telefonie mobila, societati de asigurari, agentii de publicitate, agentii imobiliare, firme de consultanta, importatori auto, supermarket-uri, ambasade si enumerarea ar putea continua.

Gama larga a serviciilor oferite, calitatea acestora, flexibilitatea, capacitatea noastra de adaptare la necesitatile specifice ale clientilor precum si tarifele reduse oferite, au facut ca la suportul nostru sa apeleze, cu precadere dar nu exclusiv, cei ce emit facturi, cei ce trimit invitatii la diferite evenimente sau au de expediat documente si colete importante, cei cu nevoi de transport grupat sau cei ce realizeaza campanii promotionale si drop-mail-uri.

Dialogul permanent cu Dumneavoastra, consultanta oferita in alegerea celor mai potrivite variante si adaptabilitatea confera valoare adaugata serviciilor oferite de catre noi.

Preocuparea permanenta in a asigura partenerilor nostri servicii de calitate este certificata de procesul de implementare a unui Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu standardul international SR EN ISO 9001–2001 si de apartenenta noastra la asociatiile profesionale din domeniu, AOCR si ARMAD.

Avand de partea noastra argumentele de mai sus, pentru mai multe detalii, va invitam sa nu ezitati a ne contacta, a ne intalni si a pune impreuna bazele unui parteneriat de care suntem convinsi ca veti fi si Dumneavoastra, ca si actualii nostri clienti, pe deplin multumiti.


 
 
  Preluam, transportam si livram plicuri si colete oriunde in Bucuresti, tara si strainatate
  Transport de marfuri in regim dedicat
  Campanii de drop-mail si sampling in orice oras din tara
 
Track & Trace  AWB No.
10 ani - Alo Curier
  ALO CURIER acreditat Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii
 
  ALO CURIER Membru fondator al Asociatie Operatorilor de Curierat din Romania
 
 
 
  ALO CURIER implementeaza un sistem de management al calitatii ISO 9001/2000. detalii
 
home    I    compania    I    servicii    I    avantaje    I    parteneri    I    cariera    I    contact

Realizat de Concept24